Domov Hotel Ubytovanie Gastronómia Wellness Kongres Svadby Okolie Galéria Kontakt

12.12.2017

Gastronómia

 

 

Ochutnajte a zažite kulinárske umenie nášho šéfkuchára Petra Debreceniho, ktorý poteší svojich hostí elegantným pohodlím a podmaní si ich chute sezónnymi špecialitami nielen z regiónu Spiš. Pod jeho rukami sa menia tradičné jedlá na trendy v kuchyni a tie najnovšie kreácie chutia aj konzervatívnejším hosťom. Jeho jedlá sú pripravované z čerstvých surovín od lokálnych dodávateľov a stavia aj pri najmenšej surovine na absolútnej čerstvosti, ktorú nachádza v bylinnej záhrade nášho hotela. Kvalita a čerstvosť sú dôležitým princípom práce nášho šéfkuchára a jeho tímu.

Bohatý výber výnimočných a vzácnych značkových rumov i cigár, ako aj vynikajúce dezerty v kaviarni Casa Havana určite potešia všetkých gurmánov. Príjemné chvíle na čerstvom vzduchu s ponukou reštauračných služieb a grilovania si môžete užívať na štýlovej zastrešenej letnej terase. K dispozícii je aj zimná záhrada a salónik, ktoré poskytujú služby spoločensko- zábavného charakteru vhodné na rokovania, meetingy, prezentačné akcie či rodinné oslavy doplnené o stravovacie služby a občerstvenie.


OTVÁRACIE HODINY BARU A REŠTAURÁCIE:

Po - Pi: 6:30 – 22:00

So – Ne: 7:30 – 22:00

Kategórie

Ponuka dňa

PONUKA DŇA  6,50 €

podávame od 11:00 hod. do 14:00 hod.

Streda 13.12.2017

 

Predjedlo:

80 g Tuniaková nátierka s kaparami /4,7,12/

alebo

Polievka:

0,25 l Paradajková polievka s domácim bazalkovým pestom /7,8/

Hlavné jedlo:

120 g Hovädzí guláš Metropol, tirolské knedle /1,3,7/

alebo

350 g Vlažný cícerový šalát s červenou repou na domácej šuchanej placke /10,12/

Dezert:

40 g Hokaido - tekvicovo pomarančové parfé /3,7/