Domov Hotel Ubytovanie Gastronómia Wellness Kongres Svadby Okolie Galéria Blog Kontakt

25.04.2018

Gastronómia

 

 

Ochutnajte a zažite kulinárske umenie nášho šéfkuchára Petra Debreceniho, ktorý poteší svojich hostí elegantným pohodlím a podmaní si ich chute sezónnymi špecialitami nielen z regiónu Spiš. Pod jeho rukami sa menia tradičné jedlá na trendy v kuchyni a tie najnovšie kreácie chutia aj konzervatívnejším hosťom. Jeho jedlá sú pripravované z čerstvých surovín od lokálnych dodávateľov a stavia aj pri najmenšej surovine na absolútnej čerstvosti, ktorú nachádza v bylinnej záhrade nášho hotela. Kvalita a čerstvosť sú dôležitým princípom práce nášho šéfkuchára a jeho tímu.

Bohatý výber výnimočných a vzácnych značkových rumov i cigár, ako aj vynikajúce dezerty v kaviarni Casa Havana určite potešia všetkých gurmánov. Príjemné chvíle na čerstvom vzduchu s ponukou reštauračných služieb a grilovania si môžete užívať na štýlovej zastrešenej letnej terase. K dispozícii je aj zimná záhrada a salónik, ktoré poskytujú služby spoločensko- zábavného charakteru vhodné na rokovania, meetingy, prezentačné akcie či rodinné oslavy doplnené o stravovacie služby a občerstvenie.


OTVÁRACIE HODINY BARU A REŠTAURÁCIE:

Po - Pi: 6:30 – 22:00

So – Ne: 7:30 – 22:00

Kategórie

Ponuka dňa

PONUKA DŇA  6,50 € (3-chodové menu)

PONUKA DŇA 8 € (4-chodové menu)

podávame od 11:00 hod. do 14:00 hod.

Streda 25.04.2018

 

Predjedlo:

80 g Toast Hawai /šunka, ananás, syr/ /1,3,7,12/

alebo

Polievka:

0,25 l Držková polievka /1/

alebo

0,25 l Zeleninový vývar s rezancami a zeleninou /1,3/

Hlavné jedlo:

150 g Bravčové ražniči, omáčka, varené zemiaky, zeleninová obloha /1,7/

alebo

150 g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka /1,3,7/

Dezert:

80 g Jahody so šľahačkou /7,12/

Chef's Special: 9,90 €

150 g Biftek s broskyňou, opekané zemiaky, zeleninová obloha /1/