Domov Hotel Ubytovanie Gastronómia Wellness Kongres Svadby Okolie Galéria Blog Kontakt

22.09.2019

Nový jarný Á la carte

Tradičné jarné chute podávané netradičnou formou ...

JARNÉ Á LA CARTE MENU.jpg

 

 

Chute, ktorým neodoláte . . .

Pestrosť rôznych chutí, vôní a farieb zdobí od apríla taniere hotela Metropol. Náš špičkový tím kuchárov pod vedením šéfkuchára Petra Jaroša zostavil kulinársky zážitokvo forme nášho nového Á la carte menu. Okrem farieb a chutí dominujú aj regionálne špeciality príznačné pre náš región Spiš a okolie.

Ponuka obsahuje svieže čerstvé šaláty, špeciálne krupoto z pohánky, sezónne hlavné jedlá ako pochutiny z teľacieho či králičieho mäsa, tradičné zemiakové pirohy plnené kapustou a slivkovým lekvárom a ako sladké finále neodolateľné ovocné dezerty.

Dbáme najmä na kvalitu a čerstvosťnašich pokrmov, a preto priravujemenaše gastronomické zážitky z kvalitných,vždy čerstvých surovín, prevažneod lokálnych výrobcov. Aby jedlá chutili ozaj výnimočne, tak ichdochucujeme bylinkami vypestovanými priamo v našom hoteli. Spravte si pohodlie v príjemnej atmosfére našej hotelovej reštaurácie a nahliadnite do pestrého jedálneho a nápojového lístka. Veríme, že naša gastronómia bude pre vaše chuťové poháriky ozajstným jarným zážitkom. Prajeme dobrú chuť ! •

1.jpg

 

 

“Pri príprave a zostavení jarnej ponukyjedál sme využili najmä pestrosťregionálnych a sezónnychsurvín ako pohánka, králičie mäsoči ovocie. Pohrali sme sa kombinovanímtradičných pokrmov s menejpoznanými modernými chuťami vkreatívnom podaní. Pevne verím, žesi od nás odnesiete nezabudnuteľnýgastronomický zážitok. ”

šéfkuchár hotela Peter Jaroš